Välkommen !

2015-06-30
12:21:00

Jaaahaaaaa, det är vad ni menar med filter.

En sak jag inte riktigt har fått pejl på med min nya mobil (som jag nu haft i typ 4 månader) är kamerainställningarna. Jag har precis nyligen upptäckt det där med filter och det är en ny värld av förståelse som öppnat sig. Vad jag menar är att jag nu fattar vad #nofilter innebär, haha! Jag har ju sett på bilderna, främst på mig själv, att det är något som inte är helt verklighetstroget men har hela tiden tänkt att berodde på datorn när jag fört över dem dit. Jepp, är ett tekniskt geni som ni hör. Nämen, jag har inte lagt så mycket tanke på det bara. Vad som fascinerar mig mest är att det finns en inställning för att förstora ögonen! Haha! Så jäkla weird! Aja. Var duktig och tog två normala bilder på mig själv i helgen (för jag brukar ju mest göra grimarser) och de får väl #filter då, för det var innan jag upptäckte inställningarna. Så kan det gå :)
 
 
2015-06-30
08:36:00

Prinsessan på ärten.

Morning sweeties!
 
Jag har sovit så skönt inatt. Igår köpte vi ny bäddmadrass från Jysk! Det var på tiden kan jag säga, vi skulle gjort det för ett år sen typ. Nådastöten kom natten till måndagen då Oliver av någon anledning bestämde sig för att kissa i sängen när vi var borta på middag. Så vi fick sova utan bäddmadrass den natten och det gick väl men var mindre bekvämt. Vi köpte i alla fall en madrass som heter Dreamzone GOLD T15 och det är looovely! Våra ryggar är för evigt tacksamma.
 
 
 
Björn brukar förresten kalla mig för Prinsessan på ärten för att jag är så känslig när det gäller vart jag sover. Inget skräp i sängen, minsta smula och jag måste bädda om. Går sådär när man har hundar. Det måste vara en skön madrass, inte för hård men absolut inte för mjuk. Hatar madrasser som viker sig när man lägger sig ned för att de är för mjuka. Why? För då åker lakanen ut från sidorna och det finns inget värre än skrynliga lakan när man ska sova. Det går bara inte. Jag har faktiskt tvingat upp Björn mitt i natten för att få bädda om sängen.... inte stolt över detta, men så är det. Den här madrassen får dock toppbetyg av prinsessan på ärten.
 
 
Jysk har förresten nedsatta priser på deras sovsortiment så är ni också på jakt efter nya madrasser, eller täcken/kuddar etc så passa på nu. Vi sparade 500 kronor. Och dessutom köpte vi madrasskydd så nu kommer den nya madrassen hålla sig fräsch forever and ever. Hoppas jag. Med hundar i hushållet är det mer eller mindre ett måste och helt klart en bra investering. Kan tänka mig att det gäller även i hushåll med småbarn. Så in och fynda med er!
 
 
 
/Malin, skulle vara hur bra som helst på sponsrade inlägg.