Välkommen !

2013-12-31
11:41:01

Dags att vakna nu alltså

 
 
 
Förberedelserna är i full gång och jag är svintrött?! Här har man sovit drygt 8 timmar i natt vilket är 3-4 timmar mer än vad jag brukar sova, så har jag mage att vakna upp trött?! PÅ NYÅRSAFTON?! Jag får någon konstig association till Suzanne Reuters insats i Tomten är far till alla barnen, när hon står och skriker om att hennes man har lämnat henne för en annan man, så säger hon något i stil med "Har du varit bög, på julafton har du varit det?!". Fast i mitt huvud skriker Reuter "Är du trött nu, på nyårsafton är du det?!". Ja jisses.
 
 
Det är för övrigt en väldigt rolig film, Dan Ekborgs karaktär är så förbannat dum i huvudet så det är sorgligt. I alla fall, vill ni se filmens absolut roligaste scen så klicka er fram till ca 19.13.Sen kanske det är så att det humoristiska byggs upp under hela filmen så klippet kanske inte alls är lika roligt fristående. Men jag skrattar i alla fall. Och det kan jag behöva. :p
 
Ha det fint!
2013-12-30
22:51:53

End of today

 
 
Nu är det mycket för tant att hålla i huvudet på en och samma gång!
 
Jag måste ringa de två jag är kontaktperson till, boka in ett möte med en av dem vilket nog får bli torsdagsmorgon för sen far jag iväg med sambon till hans föräldrar uppåt Sandviken och återkommet inte förrän på söndagen. Och så ska uppsatsen vara helt klar till på torsdag före kl 15. Och imorgon är det nyårsfirande hos oss vilket medför städning av lägenhet, dukning, matlagning och fixa i ordning sig själv.
 
Ja det blir en del att bolla med sig själv och hålla ordning på. Jag ser fram emot imorgon, men jag längtar också tills vi åker iväg till Åshammar. Då kan jag släppa taget. Då kan jag vara helt ledig i fyra dagar. Sen börjar sista terminen på utbildningen. Det kommer att bli tufft. Men sen är jag klar. Fyfan vad skönt.
 
Ha det fint!
2013-12-30
17:26:00

Vad fan ska jag laga till middag?

 
Såååå brukar ni också ha svårt att hitta inspirationen när det är middagsdags? Lätt hänt liksom, man känner att man har provat alla recept redan och behöver lite omväxling? Så slutar det med att man sitter där som ett jäkla frågetecken...
 
 
WELL då har jag en perfekt lösning för dig! Nämligen den här länken: Vad fan ska jag laga till middag? Sluta se ut som ett frågetecken och börja se ut så här istället :
 
 
 
 
Hoppas att ni hittar något ;)