Välkommen !

2015-03-31
10:05:50

Ring då! Bara riiiiiing!

God morgon peeps!
 
Jag har varit vaken rätt länge redan. Gick ut tidigt med hundarna och hade sällskap av min bror och hans två hundar. Sen har jag faktiskt tagit det rätt lugnt i en timme. Ätit frukost i lugn och ro, njutit av solen som lyser så fint! Stängde av Nyhetsmorgon när de började prata om snöfall... vill inte! Idag ska jag städa i lägenheten så att det är rent och fint när vi åker härifrån imorgon och tar sikte på Sandviken. Jag tycker att det är så skönt sen när man kommer hem igen och det är fint hemma. Att efter en "semester" komma hem till ett kaos gör mig lite... oharmonisk? Oharmonisk. Sen vill jag försöka hinna med att bada hundarna också! Men det får nog vänta tills imorgon. Jag ska traska upp till mamma under eftermiddagen och rasta hennes hundar. Sen blir det Ica Maxi. Happ. Roligt då.
 
 
Sitter även och väntar på ett telesamtal om en telefonintervju från ett företag gällande ett jobb jag gärna vill ha. De smsade mig i söndags och sa att de vill komma i kontakt för en teleintervju om jag var intresserad och frågade även hur snart jag kunde börja arbeta om det blev aktuellt. Jag svarade med de tider som jag vet är lättast att nå mig (jag är ju stand in som vikarie och den här veckan är det mellan kl 12-18 ifall det behövs och då är det ju dumt om de ringer under den tiden och jag missar samtalet) eller så kunde de meddela en tid över sms så gör jag mig tillgänglig då. Sen då? Inte ett pip! Ja okej, det har bara gått en dag typ, men ändå! Så påfrestande och drygt att inte veta vad som ska hända! Så Städningen och hundarna får vara som terapi idag, haha.
 
Aja, ha en fin dag hörrni så hörs vi!
/Malin, fram med skurhinken!
2015-03-30
14:45:00

Nostalgi med toner

I helgen var jag hemma hos min vän Mathias och hans man tillsammans med vår gemensamma vän Lisa. Det var jätteroligt och kvällen bjöd på god mat och mycket skratt! En del vin också. I vanliga fall brukar det kunna komma fram ett spel efter middagen och någonstans mellan andra eller tredje vinflaskan, men den här gången blev det en annan variant. Vi körde introtävling! Fem låtar var fick vi välja och spela för varandra och så fick man ett poäng för artist och ett poäng för låttitel. Reglerna var enkla, säg ditt namn när du tror att du kan och så får du gissa en gång på varje låt, den som gissar rätt först får givetvis poängen. Himla kul tävling tycker jag som har relativt lätt för att lära mig låtar och artister, jag älskar musik! Men roligast var nog att återupptäcka artister från barndomen och tonåren, samt hitta helt nya artister som jag aldrig riktigt lyssnat på. Ett bra sätt att bredda sina musikaliska kunskaper men framförallt: ett perfekt tillfälle att hitta nya artister till sin spellista. Bjuder därför på både nya och gamla låtar, för mig då alltså. Vilka som är vad kan ni ju gissa på själva ;) :)
 
 
 
 
 
 
 
/Malin, dansar lite innan det är dags för hundpromenad i regnet
2015-03-30
12:56:59

Påskvecka :)

Halloj mina små kycklingar! Nu är det påskvecka! Om vädret bara ville ge oss lite mera solsken och grönskande knoppar så vore jag väldans nöjd just nu för jag älskar påsken. Fast jag firar den inte precis, gör ni det? Påsken är mer en högtid för barn, tänker jag. Att klä ut sig och dela ut påskkort, måla påskägg och påskägg och pynta påskriset. Nåja, att pynta inomhus kan ju alla göra till påsk så klart, men det är lite som att klä julgranen och jag föreställer mig att det är roligare för barn även om det kan vara en trevlig tradition även för vuxna. Men det jag älskar med påsken är alla härliga färger man får ta in i hemmet! Och sen är det en sån anspråkslös helg på sätt och vis. Du får ledigt, men behöver inte köpa julklappar. Du får äta god "påskmat", men behöver inte göra det så avancerat. Det är en skön helg helt enkelt, där du får mer tid med dina nära och kära.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Björn och jag åker till svärföräldrarna utanför Sandviken. Vi åker redan på torsdagsförmiddagen och åker hem igen under måndagen. Det ska bli skönt att få komma bort och bara vara. :)
 
/Malin, vill unna sig en bukett tulpaner men det är väl onödigt när man snart ska resa bort....