Välkommen !

2016-06-22
07:27:14

Tidig morgon - Tidig tv

Morning peeps. Är ni pigga än? Själv har jag varit vaken sen kvart i fem. Då började hostattackerna öka så det var bara att gå upp och ställa sig i en varm dusch för att få kroppen att slappna av. Jag vet inte om ni känner igen er i detta men jag får nästan som kramp i musklerna efter att ha haft hosta ett par dagar. Det drar liksom ihop sig här och var för att musklerna fått jobba på under hostattackerna (som inte är nådiga). 
 
Fördelen med att vara uppe tidigt är att det faktiskt går rätt bra tv-program mellan kl 05.00 - 08.00. Graham Norton show på BBC Brit. Sjukt roligt program, har ni inte sett det så kolla upp det på youtube. Frasier, även om jag just sett alla säsongerna så älskar jag den här showen. US The Taste, ett matlagningsprogram som jag fastnat för enbart för att jag varit hemma sjuk och haft tid att se det. Det är 4 väletablerade kockar (bland annat svenska Markus Samuelsson) och de har varit matlagnings-lag som tävlar mot varandra i lagtävlingar men också i individuella tävlingar. Domarna får smaka på rätterna och rösta, utan att veta om det är en ur deras egna lag som blir i toppen eller botten. 
 
 
Så ja, det gäller att se det positiva i att vakna tidigt, känna sig halvt död och sjuklig. Du kan i alla fall bädda ned dig i soffan och slökolla på tv :)
2016-06-17
09:55:38

Kortfattad lista över dagens status

Dagens status:
 
Sömn - Sådär. Hostat och haft en brännande smärta i halsen hela natten. Dessutom fick min kära sambo för sig att han skulle snooza 3-4 gånger (och då börjar hans klocka plinga ca 04:50) och INTE vakna av detta. Vem vaknade istället? Moi. Sparkade på honom varje gång, hade jag inte haft så ont i halsen hade jag skrikit på honom. Hatar snooz. 
 
Frukost - En stor balja te och en liten smörgås. med röd paprika. 
 
Jobb - Blir inget. Febrig och utan röst är ingen bra kombo på en förskola. 
 
Humöret - Sådär. Hatar att vara sjuk. När det dessutom sitter i halsen kan man ju varken äta eller prata. Sucks! Två av de bästa saker jag älskar här i livet haha. 
 
Hunden - Fäller all vinterpäls. Vill inte göra ifrån sig ute pga regnvädret som hon hatar. Men hon är trevligt sällskap när man är sjuk. Kelig och varm. 
 
Björnen - Jobbar. Kommer hem vid kl 14. Kommer förhoppningsvis städa denna skruttiga och dammiga lägenhet. 
 
Vädret - Grått, trist och regnigt. Sämsta jobbvädret för någon som arbetar på förskola, bästa vädret för någon som ligger inomhus och är sjuk. Missar ingen soltid liksom. 
 
Dagens mål - Att se film, spela xbox, bli frisk och kanske städa lite.