Välkommen !

2017-09-11
20:02:54

Netflix and Dinner

 
Kvällens aktivitet består av soffhäng med Netflix. Har hittat en ny originalserie från Netflix som heter The Ranch. Den är rätt underhållande faktiskt. Aston Kutsher och Danny Masterson från That 70s' show spelar bröder och är väldigt roliga ihop. Annars har dagen mest gått åt till träning och tvättning av kläder.  En längre promenadrunda är skönt med bra poddar i lurarna. Min favoritpodd är Skäringer & Mannheimer. Fantastiska kvinnor! Sen lyssnar jag även på Paula & Hugo, Pappapodden, Wahlgren & Wistam, Penntricket och Sommar i P1. 
 
 
 
Det är något särskilt med att promenera med hund och podd. Du är själv men inte ensam. Det känns nästan som om jag är social utan att behöva prata med någon. Passar perfekt när man vill få upp ett flås. Försöker passa på att vara ute och gå så mycket som möjligt nu innan regn/snö/slask/isfläckar och stormvindar tar över det närmsta halvåret. Förutom en pw blev det träning av rumpa, rygg, triceps, biceps och mage. Skönt idag, men lär svida till imorgon! 
 
Middagen var inte fy skam den heller. Hamburgare med ost, bacon, sallad, gurka, tomat, rödlök, dressing och stekt ägg. Omnomnom! 
 
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: