Välkommen !

2016-06-22
07:27:14

Tidig morgon - Tidig tv

Morning peeps. Är ni pigga än? Själv har jag varit vaken sen kvart i fem. Då började hostattackerna öka så det var bara att gå upp och ställa sig i en varm dusch för att få kroppen att slappna av. Jag vet inte om ni känner igen er i detta men jag får nästan som kramp i musklerna efter att ha haft hosta ett par dagar. Det drar liksom ihop sig här och var för att musklerna fått jobba på under hostattackerna (som inte är nådiga). 
 
Fördelen med att vara uppe tidigt är att det faktiskt går rätt bra tv-program mellan kl 05.00 - 08.00. Graham Norton show på BBC Brit. Sjukt roligt program, har ni inte sett det så kolla upp det på youtube. Frasier, även om jag just sett alla säsongerna så älskar jag den här showen. US The Taste, ett matlagningsprogram som jag fastnat för enbart för att jag varit hemma sjuk och haft tid att se det. Det är 4 väletablerade kockar (bland annat svenska Markus Samuelsson) och de har varit matlagnings-lag som tävlar mot varandra i lagtävlingar men också i individuella tävlingar. Domarna får smaka på rätterna och rösta, utan att veta om det är en ur deras egna lag som blir i toppen eller botten. 
 
 
Så ja, det gäller att se det positiva i att vakna tidigt, känna sig halvt död och sjuklig. Du kan i alla fall bädda ned dig i soffan och slökolla på tv :)