Välkommen !

2014-01-31
20:19:00

Träning

 
 
Igår drog jag igång med träning igen. Lite smått. På måndag ska vi (jag, Björn och en vän till oss) till ett kortgym som har Öppet hus-mottagning och checka lokalerna lite. Troligen köper vi månadskort där. För flera år sen tränade jag där tillsammans med min pappa och hans fru, men det var en ganska liten lokal då. Nu har de köpt loss fler rum i byggnaden och utökat sina lokaler så att det är mer än dubbelt så stort. Så nu är det bara att hoppas på att det inte är översvämmat med folk så att det blir trångt av den anledningen.
 
Ska bli skönt att börja gymma igen. Även om jag egentligen tycker att det är trist som fan och även om jag aldrig lyckas få det till en vardaglig rutin (även när jag kört hårt i 6-7 månader) som jag vänjer mig vid, så är det alltid skönt efteråt. Aldrig före och aldrig under, men efteråt.
 
Så kände jag igår när jag satte mig på motionscykeln och började trampa. Efter tre minuter ville jag gå och dö så som det brände i låren. Men så väntade jag ut det och sen trampade jag på tills det gått 1 mil. Det känns idag dock. Nästa gång ska jag nog stretcha lite innan... går lite stelt just nu. Men det känns skönt ändå!
 
Men nu blir det slapp framför tv:n i alla fall, utan cykel. Känns också skönt ;)